Det skal du være opmærksom på ved hårfjerning

Før vi taler om at fjerne hår, lad os tale om, hvorfor det er der i første omgang. Kropshår tjener flere formål, men hovedsagelig giver det varme og reducerer friktion. Det beskytter mod sol- og vindskader og fungerer visse steder (som næsen) som portvogter for at afværge bakterier og snavs.

Selvom hår tjener et formål, vil vi ikke altid have det i visse områder. Når du vælger en hårfjerningsmetode så som voks, skal du være opmærksom på at vedligeholdelse og tålmodighed betaler sig. Vores hår gror i fire faser, du kan derfor med fordel starte en voksbehandling med det samme. De hår som bliver taget første gang, er så ikke dem der kommer ud næste gang. Derfor kræver det at du dedikerer dig, og kommer til voksbehandling hver 4-6 uge, for at ramme de fire forskellige faser. Hårfjerning med voks, giver en blødhed der varer længe.

Sådan fjerner du kropsbehåring

Hårfjerning med voks er populær blandt kvinder, der vil være fri for hår i en længere periode. Med voks hårfjerning fjernes nemlig også hårrødderne. Voksning foretages for det meste på ben, armhuler, og ansigt. Voksen kan udføres med varm rullevoks på store områder, og varm perlemors voks på mindre irritable områder. Ved begge voksmetoder anvendes strips. Hårene skal være minimum 0,5 cm for at sikre, at voksen kan få ordentligt fat.

En tredje mulighed er brug af en 8-tals voks, som er tykkere i konsistensen, den tørrer op og derved kan man trække i den. 8-tals voksen bruges ligeledes til en meget sart hud og udsatte steder.

Tip: Eksfolier/scrub din hud før voksning - dette åbner hårsækkene og gør det nemmere og mindre smertefuldt. Samtidig forebygger det indgroede hår.

Man kan godt selv købe voks til hjemmebrug, men kvaliteten af voksen er som regel forringet, derfor anbefales det altid at rådføre dig med en professionel som har styr på teknikker, hår type, gro retning og vokstyperne.

 

Få fjernet hår hos I Gode Hænder

På min klinik, kan du for fjernet dine uønskede hår på kroppen. Jeg vejleder dig i den rigtige fremgangsmåde og benytter udelukkende professionelle voks mærker og apparater. Til de store områder bruger jeg rulle voks med strips, og til de sarte områder benytter jeg enten en mild perlemors voks med strips eller en mild 8-tals voks, alt efter hår type. Se mine voks behandlinger her og book en tid: https://igh.dk/pages/harfjerning-i-oelstykke.

Efterpleje

Hårfjerning handler ikke kun om at fjerne et hvert hår på vores kroppe. Vi skal også sørge for at pleje huden, hvis vi vil opnå en silkeblød hud. Jeg anbefaler derfor at benytte en skøn kropsolie (https://igh.dk/products/body-massage-oil-relaxing) eller en bodylotion (https://igh.dk/products/body-lotion-beautiful) for at give huden fugt, så den bliver mere smidig og stærk.

 

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...