Få afspændt din krop og mærk hvordan du har det lige nu. Mærk roen i sindet. Den massage jeg udfører er en kombination af kropsmassage og healing, hvor jeg fylder din krop op med ny energi, som kan giver indre varme og afslapning. Få ligeledes renset din ryg, der hvor det er svært at nå selv.

Dybderensende rygbehandling i Ølstykke

Dybderensning af porerne og reducering af udbrud. Fjerner de døde hudceller, som sidder på overfladen. Maske og let massage, samt afsluttende creme.
Varighed: 45 min. Pris 599 kr.

Kropsmassage med olie i Ølstykke og omegn

Afslappende velvære massage med en kombination af strøg/tag og trykpunkter som sætter blodcirkulationen igang. Kroppen slapper af og får fornyet energi.
Varighed: 25 min. Pris 350 kr.

Kropsmassage til børn (alder 8-12)

Afslappende massage med fokus på at berolige nervesystemet og skabe en rolig stund for barnet, et pause-rum fra hverdagen. Bløde strøg og tag, så kroppen kan slapper af og få fornyet energi.
Varighed: 30 min. Pris 300 kr.

 

Kropsmassage med healing i Ølstykke

Denne kombination af kropsmassage med healing, giver dig en større afslapning i kroppen, samtidig med at dine energi punkter bliver fyldt. En kickstarter til krop og sind. Ønskes yderligere healing og fordybende samtale, er prisen 150 kr. pr. påbegyndt 15 min.
Varighed: 60/90 min. Pris 750 / 1050 kr.

Kombi behandling - Ryg og ansigt 

Læg dig godt tilrette på briksen og indled denne skønne behandling med rygmassage, hvor der bliver løsnet op for spændinger så man kommer helt ned i tempo. Behandlingen fortsætter i ansigtet og indledes med et dejligt varmt håndklæde, for at åbne huden op. Ansigtet renses og skrubbes for døde hudceller, ansigtshuden dybderenses, serum påføres alt efter hudtype, ansigt, skuldre og nakke masseres i en skøn rosensalve, for at give huden næring, afspænde ansigtsmusklerne og give ro i sindet. Maske påføres så næringsstofferne kan arbejde sig ind i ansigtshuden, imens får man en stille stund for dig selv på briksen. Afslutningsvis påføres skintonic, øjencreme, serum og ansigtscreme efter hudtype.

Varighed: 75 min. Pris: 750 kr.

Afslappende kombi behandling

Læg dig godt tilrette på briksen og modtag et varmt fodbad, hvor fødderne blive skrubbet, indsmut i fodsalve og fodcreme, som masseres let ind. Behandlingen fortsætter i ansigtet og indledes med et dejligt varmt håndklæde, for at åbne huden op. Ansigt, skuldre og nakke masseres i en skøn ansigtsbalm, for at give huden næring, afspænde ansigtsmusklerne og give ro i sindet. Afslutningsvis påføres creme efter hudtype.
Varighed: 45 min. Pris 599 kr.