Med tiden mister huden elasticiteten og det tager længere tid for nye hudceller at afløse de gamle og ødelagte. Det resulterer i en noget glansløs hud, samt fremkomst af dybere linjer. Med ægte diamantslibning af huden, så fjerner man blidt og nænsomt det yderste tørre hudlag.

Hvad er en diamantslibning behandling?

Behandlingen i overfladehuden er smertefri, da hudcellerne er ødelagte og døde. Et vakuum stimulerer og genopbygger kollagen og elastine fibre i huden, hvilket betyder huden bliver fastere, sundere og får en anden glans og glød. For at opnå et optimalt resultat, anbefales et kurforløb af 3-6 behandlinger, med 7-10 dages interval imellem. Ved denne metode kan mørke solskader, pigmentpletter eller ar også behandles med gode resultater, alt efter skadernes omfang.

Diamantslibning er effektiv og nyttig mod:

  • Akne
  • Ar
  • Solskadet hud eller pigmentpletter
  • Udglatning rynkelinjer
  • Store eller udvidede porer


Diamantslibning er en af de mest effektive metoder indenfor exfolierende behandlinger. Denne type behandlingen har øjeblikkelig virkning og egner sig til både kvinder som mænd i alle aldre.

Diamantslibningsbehandlingen indeholder

Dobbelt afrensning og diamantslibning af hele ansigtet, (tilvalg af frugtsyre, se priser nederst), aktivt serum tilføres efter hudtype, let ansigtsmassage, ansigtsmaske, afsluttende serum, creme og solfaktor. Husk at du må ikke gå i solarie umiddelbart inden behandlingen, og undgå solbadning i op til 7 dage efter en behandling.
Brug minimum faktor 30 efter behandlingen, ved ophold i solen i længere tid. Denne behandling er derfor meget velegnet i efterår/vinterhalvåret.

1 behandling kr. 499,- (Varighed: 45 min)
3 behandlinger kr. 1.449,-
3 behandlinger inkl. frugtsyre kr. 1.999,-

Man kan tilkøbe diamantslibning til en klassisk og luksus ansigtsbehandling for kr. 300,-. (Varighed: 15 min)

Healing som afslutning tilbehandlinger (Varighed: 15 min) 300 kr.