Er diamantslibning godt for huden?

Diamantslibning stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hud lag, hvilket øger dannelsen af kollagen og resulterer, ved et behandlingsforløb over tid, i et fastere, glattere og yngre udseende, med masser af glød.

Derudover reducerer behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. Så ja diamantslibning er bestemt en rigtig sund stimulering for din hud. Bruges særligt i efterår og vinter månederne, hvor ansigtshuden trænger mere til liv og bedre bevægelighed.

Er diamantslibning og diamantpeeling det samme?

Disse ord støder vi ofte på i hudpleje regi, og ja diamantslibning og diamantpeeling er det samme. Jeg synes dog det mest korrekte ord at bruge er diamantslibning, da man i behandlingen fortager en slibning af ansigtshudens øverste hud lag.

Hvordan diamantsliber man huden?

Diamantslibningen foretages i ansigtet, efter ansigtet er renset godt igennem og tørret for vand. Man sliber huden med et diamanthovedet, hvor der er vakuum sug i. Der er ingen smerte forbundet med slibningen og det kan bedst sammenlignes med en mini støvsugning af ansigtshuden. Alle de kunder jeg har til denne behandling, giver udtryk for en skøn forfriskende behandling, med mærkbare resultater, og en dejlig blød hud.

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber gløden i huden. Diamantslibning har en dybderensende effekt, og særlig god mod akne, store porer, rynker og linjer, forhøjet talg produktion, trist og træt hud (efter eksempelvis udbrændthed og stress), poser under øjnene, forhøjet pigmentering, hævelser i ansigtet. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr jeg altid hver eneste behandling til den enkelte kunde, og anbefaler altid et behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår de bedst mulige resultater.

Diamantslibning for huden

Med tiden mister huden elasticiteten og det tager længere tid for nye hudceller at afløse de gamle og ødelagte. Det resulterer i en noget glansløs hud, samt fremkomst af dybere linjer. Med ægte diamantslibning af huden, så fjerner man blidt og nænsomt det yderste tørre hud lag. 

Behandlingen i overfladehuden er smertefri, da hudcellerne er ødelagte og døde. Et vakuum stimulerer og genopbygger kollagen og elastine fibre i huden, hvilket betyder huden bliver fastere, sundere og få en anden glans og glød. For at opnå et optimalt resultat, anbefales et kur forløb af 3-6 behandlinger, med 7-10 dages interval imellem. 

Ved denne metode kan mørke solskader, pigmentpletter eller ar også behandles med gode resultater, alt efter skadernes omfang.

Diamantslibning er effektiv og nyttig mod

- Akne
- Ar 
- Solskadet hud eller pigmentpletter 
- Udglatning rynkelinjer 
- Store eller udvidede porer
 
Diamantslibning er en af de mest effektive metoder indenfor exfolierende behandlinger. Denne type behandlingen har øjeblikkelig virkning og egner sig til både kvinder som mænd i alle aldre.
 

Få en diamantslibningsbehandling hos I Gode Hænder

DIAMANTSLIBNINGSBEHANDLINGEN INDEHOLDER;

Dobbelt afrensning og diamantslibning af hele ansigtet, (tilvalg af frugtsyre, se priser nederst), aktivt serum tilføres efter hudtype, let ansigtsmassage, ansigtsmaske, afsluttende serum, creme og solfaktor. Husk at du må ikke gå i solarie umiddelbart inden behandlingen, og undgå solbadning i op til 7 dage efter en behandling.

Brug minimum faktor 30 efter behandlingen, ved ophold i solen i længere tid. Denne behandling er derfor meget velegnet i efterår/vinterhalvåret.

  • 1 behandling kr. 499,- (Varighed: 45 min)
  • 3 behandlinger kr. 1.449,-
  • 3 behandlinger inkl. frugtsyre kr. 1.999,-

Man kan tilkøbe diamantslibning til en klassisk og luksus ansigtsbehandling for kr. 249,-. (Varighed: 15 min)

Healing som afslutning til behandlinger (Varighed: 15 min) 300 kr.

Læs mere her: https://igh.dk/pages/diamantslibning-i-oelstykke

Shop now

You can use this element to add a quote, content...