Behandling af bryn og vipper i Ølstykke

 

Bryn og vippe behandling i Ølstykke

Giv dit ansigt mere karakter ved at friske bryn og vipper op. Når jeg farver bryn og vipper bruger jeg en 6% og 3% beise, for at optimere farveholdbareheden. Under farvning af vipper, skyller jeg efter med saltvand, for at mindske irritation. Jeg benytter gerne både blødvoks og pincet til formning og tilretning af bryn.

Farvning af bryn og vipper, samt ret af bryn

Varighed: 30 min. Pris 300 kr.

Farvning af bryn og vipper

Varighed: 10-20 min. Pris 249 kr.

Farvning af bryn

Varighed: 15 min. Pris 149 kr.

Farvning af vipper

Varighed: 15 min. Pris 149 kr.

Ret af bryn med pincet eller voks

Varighed: 15 min. Pris 149 kr.

Lash lift (Permanent vippebuk af egne vipper)

Hvis du ønsker et lidt friskere look omkring dine øjne og ikke er til kunstige vipper, er denne behandling lige noget for dig!
Permanent vippebuk af egne vipper, også kaldet Lash Lift, er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft, som er holdbart i op til 6 – 8 uger.

Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstnes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. For bedste resultat, farves de øverste vipper inden vipperne frigøres. Dette er naturligvis valgfrit. 

Bemærk: Efter behandlingen anbefales det ikke, at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer, for en bedre holdbarhed. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift.

Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift, der ikke har taget ved.

Varighed: 45 min. Pris 449 kr.

Ønskes farvning af bryn og tilretning, kan dette gøres under behandling – tillægspris 100 kr.

Ønskes farvning af vipper både oppe og ned, kan dette foretages inden liftet – tillægspris 100 kr.

 

Brow lift

Looket ‘brushed up brows’ er et super populært look, som helt klart er kommet for at blive. Brow Lamination “Brow Lift” er et naturlig 'løft' til dine øjenbryn. Denne behandling vil give mere volumen og sætte brynhåret på plads for at skabe en perfekt form!

Hvem er en god kandidat til Brow Lift?

Brow Lift-proceduren er fantastisk til alle hårtyper!
For dem, der ønsker at tæmme “uregelmæssige”, krøllede bryn eller stædige hår i brynene.
Behandlingen er også velegnet for dem af jer, der ønsker at glatte, give fylde, få mere symmetriske og pulserende bryn, da det også vil holde lige brynhår på plads, hvilket skaber udseendet af et ensartet hårmønster.

OBS. Denne behandling anbefales ikke til personer, der har ridser, forbrændinger eller ar i nærheden af ​​øjnene eller betændelse i øjenbrynsområdet, personer med allergi eller hvis de nogensinde har haft reaktioner med kosmetik.

Hvor lang tid tager et Brow Lift?

Behandlingen af brow Lift tager cirka 30-45 minutter og kan bookes alene eller i kombination med anden behandling f.eks. et Lash lift/Eyelash Extensions.

Efterbehandling

I de første 24 timer efter dit Brow Lift, er det en god idé at vente med bad, glide for meget i øjenbrynene og bruge olie.

Hvor længe holder mit Brow Lift?

Resultatet varer cirka 4-6 uger, alt efter hårtype og modtagelighed.

Varighed: 45 min. 

Brow lift inkl. farvning - pris: 395 kr. 

Brow lift inkl. farvning + Lash lift – 795 kr.