Healingbehandling i Ølstykke, Stenløse & Jyllinge

Jeg har fået en gave, medfødte healende hænder. Healing er i al sin enkelthed energi overførsel, at tanke kroppens centre op med ny frisk energi igen. 

Inden selve healingen på briksen, indleder jeg altid med en samtale, for at høre hvor du er i livet lige nu og hvad som fylder. Samtalen har til formål at afdække og afklare det, som du lige nu oplever som en udfordring eller et fokuspunkt i dit liv. - Hvad har skabt det og hvad skal der til for at ændre det. Jeg møder dig lige der hvor du er. 

Fremgangsmåde ved healingbehandling

Du ligger på en briks, fuldt påklædt, gerne under et tæppe. Jeg arbejder meget intuitivt og placerer mine hænder forskellige steder på kroppen, lige der hvor jeg mærker energien trænger til hjælp.
Da vi alle er forskellige som mennesker, reagere vi også meget forskelligt på healing. Måske er du en af dem, som begynder at fryse eller svede under healingsprocessen. Eller måske mærker du sitren eller oplever andre fornemmelser i kroppen.
Det kan også være, at du er en af de personen, som mærker varme og velvære, og bare føler dig dejligt afslappet, måske falder i søvn - og det er helt okey og normalt og uanset hvad, så virker healing lige godt.

Efter healingbehandling i Ølstykke

Lige efter healingen kan du enten være mere træt, og føle du bevæger dig rundt i en osteklokke, eller også kan du føle dig frisk som en havørn og fuld af fornyet energi.
Derudover skal du huske at drikke rigeligt med vand i de efterfølgende 3 – 4 dage. Vandet hjælper med at udskille affaldsstofferne. Healingen fortsætter de næste par dage, så det vil være godt, at tage det lidt med ro.


Healing med samtale: 60 min. Pris 649 kr. 

Healing med samtale: 90 min. Pris 799 kr.

-

Kropsmassage med healing: 60 min. Pris 750 kr.

Kropsmassage med healing: 90 min. Pris 1.050 kr.

 

Healing - Tilvalgsbehandling

Som noget nyt, kan du nu tilvælge 15 minutters healing som en afslutning på din ansigtsbehandling, det vil skabe mere overskud og ro i din krop – så du kan være endnu mere klar til hverdagens gøremål. Jeg vil intuitivt placerer mine hænder på de energicentre din krop trænge til at få fyldt op med ny energi.
Varighed: 15 min. Pris 300 kr.

Er healing hokus pokus?

Du vil altid finder folk, som er spektiske overfor det de ikke ved noget om. Men lad os se lidt på, om det er så unaturligt, hokuspokus som nogle gør det til.

Healing kommer af det gamle græske ord “holos” og betyder: At gøre hel eller bringe noget tilbage til normal tilstand. F.eks. du støder din albue, du gnidder automatisk stedet – det hjælper. Eller et barn har slået fingeren, du puster/trøster – det hjælper.

HVAD ER DET DU GØR?
Du giver noget af dig selv, det lindre. Den energi du bruger, healer op på slaget eller oplevelsen, og det er ikke hokuspokus for dig, vel!

Den energi du har brug for, får du igennem mad og ved at færdes i naturen. Men bruger du mere end du får, så bliver du træt og drænet for energi. Healeren lader energi udefra, strømme igennem sig og ud af sine hænder.

ER DET HOKUSPOKUS?
Er der noget vi mennesker holder af, så er det at komme ud i solen, især efter en lang mørk vinter. Vi liver op, får energi, bliver dynamiske og aktive. Solen giver os energi, “lader” vores batteri op. Sådan er det også hos mig som healer.

Jeg anvender forskellige former for energi, som strømmer gennem kroppen og ud til dig som modtager. Jeg anvender sikre energier fra en healende frekvens, og lader den passere gennem mig selv og ud til dig som modtager. Jeg bruger derfor ikke min egen energi.

HVORFOR SÅ HEALING?
Vi har tandlæger, læger, psykologer osv. og de etablerede sundhedssystemer er dygtige, vi kan ikke undvære dem. De behandler udelukkende symptomer og tager ikke udgangspunkt i det hele menneske dvs. hele din krop, hvorfor blev du syg.
Healing arbejder på både din krop, følelser og tanker, for at afdække årsagerne til at du ikke føler dig på toppen.
Netop healing indeholder den helt særlige intelligens, som hjælper din egen indre læge. Dermed hjælpes dit eget indre liv og din sundhed frem, både fysisk som psykisk.

Derfor bør du prøve healing

Healing er for alle, ung som gammel, barn som voksen, mand som kvinde, syge som raske. Ja alle. Lad os sige at du er sund og rask, men føler dig lidt udkørt måske stresset. Healing tilfører dig livskraft og bringer dig “op på mærkerne” igen.
Men energien arbejder samtidig i dit sind og viser dig i dine tanker, hvor du kan prioritere anderledes for ikke at stresse så det sætter sig til senere sygdomme. Din vilje afgør resten. Healing er velvære for krop og sind. Hvis du er syg, så forvent ikke at jeg kan gøre dig rask. Det jeg kan, er at tilføre energi, som din indre læge skal arbejde med – fysisk som psykisk. Ansvaret for dit helbred er dit alene.