KOSMETOLOG, HEALER OG LIVSVEJLEDER I ØLSTYKKE

Skønhed med nærvær

Det har fra starten været vigtigt at bygge I Gode Hænder på et solidt fundament af faglighed og praktisk erfaring. Jeg er selv uddannet fra CIDESCO skolen og har flerårig erfaring som kosmetolog, massør, healer og vejleder. Løbende tager jeg kurser, så jeg kan følge udviklingen, og holde mig opdateret på benyttede produkter og teknikker, da professionalisme, service og nærvær skal være en selvfølge, når man giver sig hen i mine hænder.

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes behov, og giver råd og vejledning i lyset af mit fagområde og min erfaring. Sammen skræddersyr vi den rette behandling, som møder dine behov, så du kan opleve velvære og energi, ved besøg hos I Gode Hænder.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik i Ølstykke.

Skønhed og nærvær i Ølstykke

Skræddersyet behandlinger

BEHANDLING MED HEALENDE EFFEKT
Du vil under mine behandlinger nok opleve varme og ro i kroppen, som sessionen skrider frem. Hver behandling er unik, da jeg bruger min intuition og former din behandling lige som du har behov for den pågældende dag.

Massage, healing og samtale i Ølstykke

du er i centrum

BEHANDLING MED HEALENDE EFFEKT
Jeg har fået en gave, medfødte healende hænder. Healing er i al sin enkelthed energi overførsel, at tanke kroppens centre op med ny frisk energi igen. 

KUN SPECIELT UDVALGT PRODUKTER
Produkterne jeg benytter i behandlingerne, er nøje udvalgt efter min smag for kvalitet, indhold og virke.

BÅDE TIL KVINDER, MÆND & PAR
Alle behandlingerne er som udgangspunkt for både kvinder som mænd.