Kære Kunder

Sommeren er skudt igang, og jeg er rykket ud i mit nye flotte natur anneks i haven, hvor min elskede klinik holder til. I skrivende stund blomstre alt i sin pragt, det er en gave at se på og være omgivet af.

Jeg føler, jeg på mange måder er kommet hjem. Under denne nedlukning, er jeg blevet bevidst om hvilke fordele mit arbejdsliv hjemme, kan give mig. Jeg er kommet hjem i mig selv, og det har skabt en bedre fleksibilitet, en større kreativitet for at dygtiggøre og udvikle mig endnu mere.

Min nye klinik er skabt i kærlighed og nærvær. Kærlighed til naturen, og til de healende energigivende behandlinger jeg giver. Nærvær til både nuet og mødet med dig, når du kommer til behandling. Et sted fyldt med sanseindtryk, hvor der er plads til ro og genopladning - du kan være helt dig selv. Med omtanke for at sætte vores tempo i hverdagen ned og mærke efter. Jeg er dybt taknemmelig og føler mig meget heldig. Glæder mig til at byde dig velkommen i mit nye sanserum.

Hvis du er helt ny kunde hos mig, så får du 15% rabat på din første behandling. Noter ’ny kunde 15%’ i emnefeltet ved booking online, eller skriv det til mig enten på mail: jeanine@igh.dk eller sms: 40 30 12 52.

Hvis du mangler lækker forkælelses hudpleje til dig selv, så kan du altid benytte min webshop på: www.igh.dk. Jeg sender alle hverdage med Dao.

Ønsker dig en dejlig dag, fyldt med lige dét du har brug for.

‘Livet er som et kalejdoskop - vi drejer det til en drøm’

Lys & energi
Jeanine