Med tiden mister huden fugten og det tager længere tid for nye hudceller at bevare spænstigheden. Det resulterer i en tør og træt hud, samt fremkomst af dybere linjer. Med en oxygenbehandling, tilføres der aktivt en stor mængde fugt til hudens bindevæv, og du vil opleve et naturligt boost af hudens celler. Hyaluron serum minimerer linjer og rynker og har en genopbyggende og nærende effekt, som del i et kur forløb med oxygen behandling.

Hvad er en oxygenbehandling?

Med en oxygen-behandling, får du tilført høje koncentrationer af aktive stoffer fra serum, der går ind og giver din hud nyt liv.

Det aktive serum bliver ved hjælp af 90% koncentreret ilt pustet ind, så det trænger bedre ind gennem hudens overflade og ned i dybden, hvor det skal virke og gøre gavn. Du vil få et friskt pust til din hud, som føles køligt, opstrammet og fugtmættet.


Oxygenbehandling er effektivt til

  • Reduktion af rynker og fine linjer specielt ved øjne
  • Foryngelse af huden
  • Forbedring af hudens elasticitet
  • Genoprettelse af fugtbalancen
  • Flottere udstråling


Med i behandlingen indgår også afrens, scrub, let massage, maske og afsluttende cremer.

Pr. behandling pris: 499 kr.
Varighed: 45 min.


Hvilken hudtype henvender en oxygenbehandling til?

Til alle hudtyper den tørre-, slappe-, ældre og endnu unge hud. Oxygenbehandling er behagelig og føles forfriskende på huden. Du vil allerede kunne se en effekt efter første oxygen-behandling. I Gode Hænder anbefaler et oxygen kurforløb med, 5 behandlinger i alt. Du betaler for de 4 og får den 5. behandling gratis! At forkæle din hud er velvære til dig selv!

Køb et klippekort – 4. behandlinger pris: kr. 1.996,- og få den 5. gratis.

Denne behandling er fast del af sortimentet hos I Gode Hænder og kan tilvælges alle de andre ansigtsbehandlinger, og vil koste kr. 249,- udover prisen for den valgte behandling.