Ansigtsbehandling i Ølstykke, Jyllinge & Stenløse

Alle mine ansigtsbehandlinger indleder jeg altid med et varmt kompres, det åbner huden op og gør den mere modtagelig. Sindet kommer ned i gear, man kan tage en pause fra hverdagen og bare tage imod. Jeg fortæller dig hvordan din hud har det og hvad den har brug for. På den måde modtager du den rette behandling og opnår det bedste resultat.

Klassisk ansigtsbehandling i Ølstykke

Denne behandling indeholder: Varmt kompres, dobbelt afrens, hudanalyse, korn peeling, frugtsyre, behandlende serum efter hudtype, dybderens, massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende cremer.
Varighed: 60 min. Pris 600 kr.

Min klinik er beliggende i Ølstykke, og mine kunder kommer oftest fra Ølstykke, Stenløse, Jyllinge og Frederikssund. Du er mere end velkommen til at booke en tid nu, hvis du ønsker en klassisk ansigtsbehandling.

Klassisk & Arme/Hænder behandling i Ølstykke

Denne behandling indeholder: Varmt kompres, dobbelt afrens, hudanalyse, korn peeling, frugtsyre, behandlende serum efter hudtype, dybderens, massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende cremer, samt massage af hænder og underarme.
Varighed: 75 min. Pris 695 kr.

Luksus M/ Gua Sha Rosenkvartssten

I denne ansigtsbehandling benytter jeg en Gua Sha rosenkvartssten og den populære skrabe teknik, som er så populær. Gua Sha er et kinesisk healings-redskab, man bruger til at stimulerer bindevævet i huden og som virker lymfedrænerende. En kombineret holistisk sammensat behandling, som er utrolig effektiv for huden og også for dit sind.
Behandlingen starter med at varmt kompres, efterfulgt af to gange afrens, peeling, let dybderens. Dernæst er der fokus på massage af nakke, skuldre og ansigt med Gua Sha stenen, en let maske påføres og der afsluttes med cremer.
Varighed: 75 min. Pris: 749 kr.

Ansigtsbehandling til mænd

Denne behandling indeholder: En afslapppende og skræddersyet behandling til mænd, hvor der er fokus på eksfoliering for at behandle eventuelle indgroede hår og irritation efter barbering. Huden bliver ligeledes dybderenset. Der rundes af med en let massage, en maske og afsluttende cremer.
Varighed: 60 min. Pris 600 kr.

Ansigtsbehandling til teenagere

Denne behandling indeholder: Denne behandling er skræddersyet til teenagere, som savner vejledning til hjemmepleje og udrensning af urenheder. Indeholder: Varmt kompres, dobbelt afrens, hudanalyse, korn peeling, frugtsyre, behandlende serum der renser, dybderens, massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende cremer.
Varighed: 60 min. Pris 600 kr.

Ansigtsbehandling til børn (alder 8-12)

Denne behandling indeholder: En dejlig rolig stund hvor barnet kan slappe af på briksen og modtage en ansigtsbehandling som beroligere nervesystemet. Indeholder: Varmt kompres, en afrens, hudanalyse, korn peeling, behandlende serum der fugter huden, evt. en kort dybderens (hvis barnet ønsker det), massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende creme.
Varighed: 30 min. Pris 300 kr.

Dybderens behandling i Ølstykke

Denne behandling indeholder udrensning af urenheder. Indeholder: Varmt kompres, dobbelt afrens, hudanalyse, korn peeling, frugtsyre, behandlende serum der renser, dybderens, massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende cremer.

Varighed: 60 min. Pris 600 kr.

10-trins koreansk behandling i Ølstykke

K-beauty er koreansk hudpleje, som vi kommer til at se mere og mere til i Europa, da de virkelig er på forkant, hvad angår effektive ingredienser og produktformler, der virker effektivt hele dagen.

Det starter alt sammen med en grundig renserutine efterfulgt af peelende og rensende masker, fugtlagring i flere lag, samt afsluttende bestyttelse, der i alt løber op i en omfattende 10-trins rutine, som K-beauty er så kendt for.
Renserutinen for de sydkoreanske kvinder er et vigtigt ritual og du kan nu selv få lov at afprøve denne sanseoplevelse hos I Gode Hænder.
Varighed: 45 min. Pris 600 kr.
10-trins ansigtsbehandling med dybderens, varighed: 60 min. 699 kr.
Frugtsyre - tillægsydelse 200 kr.