Kære Kunder

Så kommer lige et lille skriv ud til alle jer skønne mennesker. D. 6. april åbner jeg op igen og glæder mig umådeligt meget til at se og forkæle jer alle igen, jeg savner i den grad at give behandlinger, bruge mine hænder og gøre en forskel. 

Jeg har lavet et interimistisk klinik hjørne i min stue herhjemme i Ølstykke, indtil annekset i haven står klar - forventeligt slut april / start maj. Det er en så spændende byggeproces, det bliver et helt magisk rum kan i tro.
En af mine skønne kunder har sat lidt ord på, hvordan det er at komme hos mig og i særdeleshed hvilken selvforkælelse hun har manglet, under denne nedlukning: 

‘Selvkærlighed og omsorg er to vigtige sider af mit liv som har høj prioritering. Jeg er meget bevidst om hvad jeg vælger at lukke ind i mit liv, det skal være noget der bidrager til at jeg hele tiden er i kontakt med mit hjerte, på den måde kan jeg meget bedre leve i harmoni med mig selv. Jeanine skiller sig i den grad ud fra mængden, jeg vil gå så langt til at kalde hende for den healende ansigtsbehandler. Healingen starter allerede når døren åbnes, Jeanine stråler af glæde, men jeg kan også mærke at jeg er “ventet”, jeg føler mig ikke som et nr. i køen, åååhh det glæder mig, så kan jeg bedre slappe af. Det er de skønneste omgivelser jeg befinder mig i, men vigtigst er dog Jeanine - hendes væsen - der pusler om mig. På den dejlige varme briks, bliver jeg puttet under tæpper og jeg befinder mig så godt. Så sker det magiske, Jeanine møder mig og min krop og min sjæl, ikke bare mit ansigt, nej hun tuner ind på hele kroppen, hvor hendes helt unikke varme healende hænder starter med at møde mine underben, små behagelige nærværende hilsner fra fødder op til ansigtet. Behandlingen er startet og jeg kan slappe af. Jeg føler mig så tryg hos Jeanine og det skønne ved dette er at Jeanine forstår at “rumme” det der sker — jeg kan være MIG og blive mødt. Det er UNIKT det er rensende, blødgørende og healende. Jeg kommer hos Jeanine ca. hver 4 - 5 uge og har gjort det i ca. 7 år og det er en af mine stjernestunder.’
- Gitte.

Da der er ved at være godt fyldt op i min kalender allerede, kan du sikre din plads allerede nu, ved at booke tid på min onlinebooking: www.igh.dk, og ellers er du meget velkommen til at skrive en sms til mig på: 4030 1252, så finder vi ud af det sammen. 

Lille note til dig som kommer til behandling: husk dit personlige coronapas, dvs. med oplysning om evt. vaccine, anti-stoffer eller en coronaprøve (inden for 72 timer), da det er lovpåkrævet, for at jeg må behandle. Jeg tager selv to ugentlige tests - og sidst men ikke mindst mundbind på, indtil du ligger på briksen :-)

Hvis du endnu ikke har været forbi min nye hjemmeside, med webshop, skulle du ta’ og kigge forbi: www.igh.dk

Glæder mig rigtig meget til at se jer og byde jer velkommen.

De bedste hjertelige hilsner
Jeanine

I GODE HÆNDER
Skønhed med nærvær