Kære Kunder

Denne foranderlige tid giver plads til eftertanke, nytænkning og fornyelse. Der sker rigtig meget for min lille virksomhed lige nu, og jeg har to store nyheder, som jeg vil dele med jer.

Jeg flytter min klinik hjem til Ølstykke og får inden længe, bygget et anneks ude i haven i natur omgivelser, til fordybelse, ro og nærvær. Tirsdag d. 2/2-2021 fik jeg byggetilladelsen endeligt på plads. Lokalet på Frederiksberg er opsagt og alle mine ting er rykket hjem, det føltes helt rigtigt og jeg glæder mig helt ind i hjertehulen. Min familie har gjort denne drøm til virkelighed. Det betyder fra d. 1/3-21 (hvis jeg må åbne op og behandle der igen), kommer det til at foregå hjemme hos mig selv, i et hjørne af stuen, indtil byggeriet står færdigt. Det giver mig mere ro og føles helt rigtigt - en spirende tanke, som er blevet en realitet her under Covid-19.

Alle jer skønne kunder skal vide i altid er mere end velkommen i Ølstykke! Jeg ved godt at visse beslutninger gør, at man må sige farvel til noget gammelt og goddag til noget nyt.

NY HJEMMESIDE
En anden stor drøm som har været på tapetet længe, er min helt egen webshop med alle de skønne udvalgte produkter jeg elsker og forhandler. Min søde kusine, som er grafiker, har skabt en helt ny hjemmeside med tilhørende webshop - den er så mega flot og vildt lækker! Så nu kan i få et kig ind i mit univers af forkælelse, lækkerier og mærke min energi helt hjem i dagligstuen.

Se alle tilbudene og vær med til et brag at en opstartsfest her:

Jeg er så stolt og meget taknemmelig - tænk at have så dygtige mennesker omkring sig, der kan få det hele til at lykkedes og få det man lige drømmer om.


De bedste hjertelige hilsner
Jeanine

I GODE HÆNDER
skønhed med nærvær