ANSIGTSBEHANDLING

Skønhed med nærvær

Alle mine ansigtsbehandlinger indleder jeg altid med et varmt kompres, det åbner huden op og gør den mere modtagelig. Sindet kommer ned i gear, man kan tage en pause fra hverdagen og bare tage imod.

Jeg fortæller dig hvordan din hud har det og hvad den har brug for. På den måde modtager du den rette behandling og opnår det bedste resultat.

 

KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Denne behandling indeholder: Varmt kompres, dobbelt afrens, hudanalyse, korn peeling, frugtsyre, behandlende serum efter hudtype, dybderens, massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende cremer.

Varighed: 50 min. Pris 525 kr.

KLASSISK & ARME/HÆNDER

Denne behandling indeholder: Varmt kompres, dobbelt afrens, hudanalyse, korn peeling, frugtsyre, behandlende serum efter hudtype, dybderens, massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende cremer, samt massage af hænder og underarme.

Varighed: 70 min. Pris 599 kr.

LUKSUS M/ JADEKRYSTAL FACE ROLLER
Giv dit ansigt en oplevelse og et væld af sanseindtryk, med denne luksusriøse ansigtsbehandlingen, hvor fokus ligger på massagen af ansigtet. Til selve ansigtsmassagen bruges en jadekrystal face roller.

Jadekrystal face roller har været en del af den kinesiske skønhedsrutine i årtusinder, hvor man har masseret huden med de specielle jadekrystalsten, for at tone muskulaturen i ansigtet. Jadekrystalsten kan desuden fjerne affaldsstoffer, reducere hævelser, køle og berolige en stresset og træt ansigtshud. Generelt har face rolleren en beroligende effekt på muskulaturen og nervesystemet, og sikrer huden en flot glød. Over tid siges det, at jævnligt brug af jadekrytal face roller kan reducere fine linier og akne. Det er naturlig forkælelse til ansigt og sjæl, og der er en grund til at mange Hollywoodstjerner sværger til jadekrystalsen face roller.

Varighed: 75 min. Pris: 699 kr.

HERRE ANSIGTSBEHANDLING

Denne behandling indeholder: En afslapppende og skræddersyet behandling til mænd, hvor der er fokus på eksfoliering for at behandle eventuelle indgroede hår og irritation efter barbering. Huden bliver ligeledes dybderenset. Der rundes af med en let massage, en maske og afsluttende cremer.

Varighed: 50 min. Pris 525 kr.

TEENAGEBEHANDLING

Denne behandling indeholder: Denne behandling er skræddersyet til teenagere, som savner vejledning til hjemmepleje og udrensning af urenheder. Indeholder: Varmt kompres, dobbelt afrens, hudanalyse, korn peeling, frugtsyre, behandlende serum der renser, dybderens, massage af nakke/skuldre/ansigt, maske og afsluttende cremer.

Varighed: 50 min. Pris 525 kr.

10-TRINS KOREANSK
K-beauty er koreansk hudpleje, som vi kommer til at se mere og mere til i Europa, da de virkelig er på forkant, hvad angår effektive ingredienser og produktformler, der virker effektivt hele dagen.

Det starter alt sammen med en grundig renserutine efterfulgt af peelende og rensende masker, fugtlagring i flere lag, samt afsluttende bestyttelse, der i alt løber op i en omfattende 10-trins rutine, som K-beauty er så kendt for.

Renserutinen for de sydkoreanske kvinder er et vigtigt ritual og du kan nu selv få lov at afprøve denne sanseoplevelse hos I Gode Hænder.

Varighed: 45 min. Pris 549 kr.
10-trins ansigtsbehandling med dybderens, varighed: 60 min. 649 kr.

Modtag de første nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder og gode tilbud