Jeg vil glæde mig til at se dig på min klinik
Det har fra starten været vigtigt at bygge I Gode Hænder på et solidt fundament af faglighed og praktisk erfaring. Jeg er selv uddannet fra CIDESCO skolen i 2005 og har flerårig erfaring som kosmetolog og massør. Løbende tager jeg kurser, så jeg kan følge udviklingen, og holde mig opdateret på benyttede produkter og teknikker, da professionalisme, service og nærvær skal være en selvfølge, når man giver sig hen i mine hænder.

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes behov, og giver råd og vejledning i lyset af mit fagområde og min erfaring. Sammen skræddersyr vi den rette behandling, som møder dine behov, så du kan opleve velvære og energi, ved besøg hos I Gode Hænder.

Lad mig byde dig velkommen hos I Gode Hænder i en rolig atmosfære fra start til slut.

Jeanine Rubæk Bærensen

5

Behandling med healingene effekt

Du vil under mine behandlinger nok opleve varme og ro i kroppen, som sessionen skrider frem.
5

Kun specielt udvalgte produkter

Produkterne jeg benytter i behandlingerne, er nøje udvalgt efter min smag for kvalitet, indhold og virke.
5

Både til kvinder og mænd

Alle behandlingerne er som udgangspunkt for både kvinder som mænd.
“Jeg bliver altid mødt af en ro, som er helt fantastisk. Hun er super dygtig til sit fag og er meget professionel, samtidig med at hun har humor og er varm og rummelig og bare helt igennem skøn.” Ea Deona Kristensen

“Altid skøn og afslappende behandling hos Jeanine, som giver gode råd og sørger for min hud har det bedst.” Linette Nygaard

“Den bedste selvforkælelse og den dejligste behandling. Jeanine leverer den bedste service og får en til at føle sig fantastisk, når man går derfra. Man er VIRKELIG i gode hænder!!” Line Berner Hansen

Modtag de første nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder og gode tilbud