Få afspændt din krop i musklerne og mærk hvordan du har det lige nu. Den massage jeg udfører er en kombination af fysiurgisk massage, hvor man afspænder muskler og velvære massage, som giver indre varme og afslapning. Jeg tilpasser trykket efter dit behov. Få ligeledes renset din ryg, der hvor det er svært at nå selv.

DYBDERENSENDE RYGBEHANDLING
Dybderensning af porerne og reducering af udbrud. Fjerner de døde hudceller, som sidder på overfladen. Maske og let massage, samt afsluttende creme.
Varighed: 45 min. Pris 549 kr.

KROPSMASSAGE MED OLIE
Afslappende velvære massage med en kombination af strøg/tag og trykpunkter som sætter blodcirkulationen igang. Kroppen slapper af og får fornyet energi.
Varighed: 25/50 min. Pris 300 / 599 kr.

KOMBI BEHANDLING - RYG OG ANSIGT
Læg dig godt tilrette på briksen og indled denne skønne behandling med rygmassage, hvor der bliver løsnet op for spændinger så man kommer helt ned i tempo. Behandlingen fortsætter i ansigtet og indledes med et dejligt varmt håndklæde, for at åbne huden op. Ansigtet renses og skrubbes for døde hudceller, ansigtshuden dybderenses, serum påføres alt efter hudtype, ansigt, skuldre og nakke masseres i en skøn rosensalve, for at give huden næring, afspænde ansigtsmusklerne og give ro i sindet. Maske påføres så næringsstofferne kan arbejde sig ind i ansigtshuden, imens får man en stille stund for dig selv på briksen. Afslutningsvis påføres skintonic, øjencreme, serum og ansigtscreme efter hudtype.
Varighed: 75 min. Pris: 699 kr.

AFSLAPPENDE KOMBI BEHANDLING
Læg dig godt tilrette på briksen og modtag et varmt fodbad, hvor fødderne blive skrubbet, indsmut i fodsalve og fodcreme, som masseres let ind. Behandlingen fortsætter i ansigtet og indledes med et dejligt varmt håndklæde, for at åbne huden op. Ansigt, skuldre og nakke masseres i en skøn ansigtsbalm, for at give huden næring, afspænde ansigtsmusklerne og give ro i sindet. Afslutningsvis påføres creme efter hudtype.
Varighed: 45 min. Pris 599 kr.