PRODUKTER

Maria Åkerberg

Jeg arbejder med organiske og økologiske produker, fri for parabener, mineralske olier, parfume og silikone.

Maria Åkebergs hudpleje produkter kommer fra Sverige, og er en hudplejeserie som kun indeholder økologisk dyrkede vegetabilske olier. Produkterne arbejder dybt nede i huden, og giver al den næring huden har brug for.

Alle farver og dufte i produkterne kommer fra planteekstrakter og æteriske olier.

Maria Åkerberg en en serie som favner bredt og kan tilbyde produkter til hele kroppen, derfor har jeg valgt dette rene mærke som mit hovedmærke.

K-beauty

Koreansk hudpleje, som vi kommer til at se mere og mere i Europa, da fremstillingen af hudplejeprodukter er lidt anderledes end i norden. Her beabejder man ingredienserne, så man får maksimalt ud af dem og de virker over hele dagen. Jeg arbejder bl.a. med mærkerne Mizon, Manyo, Shangpree.

For koreanske kvinder er hudpleje et smukt og vigtigt ritual. De har længe været optaget af en ensartet, lys og pore-fri hud og den dyrkes allerede fra barnsben, hvor mødre tager deres piger med på offentlige badehuse for at lære dem om kropspleje.

Grunden til at K-beauty er blevet så interessant udenfor Asien er ganske enkelt, at vi vil have samme perfekte hud som dem.  Men den perfekte hud kommer ikke af sig selv, heller ikke i Sydkorea, der er kendt for deres lag på lag hudplejerutine.

Modtag de første nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder og gode tilbud