MARIA ÅKERBERG

RENSEPRODUKTER

Olive Cleansing
En rensmælk med olivenolie til tør, følsom og moden hud. Produktet renser huden og fjerner makeup.
Pris 185 DKK
250 ml.
Foaming Wash Clearing
En skummende rensegelé til normal og kombineret hud. Produktets rengørende ingredienser kommer fra majs og kokosnød. Æteriske olier af grapefrugt, oregano, timian, kanel og lavendel giver også en rensende og desinficerende virkning.
Pris 235 DKK
250 ml.
Foaming Wash Gentle
En beroligende rensegelé til sart/normal hud. Produktet er baseret på majs og kokosnød, samt æteriske olier fra appelsin, lavendel, neroli og olibanum.
Pris 235 DKK
250 ml.

Cleansing Clay
En balancerende rensemælk, der fjerner både makeup og urenheder. Det er velegnet til alle hudtyper, men er især velegnet til fedtet og uren hud. Da Cleansing Clay er en mild ansigtsrens, kan den også godt anvendes til sart hud. Cleansing Clay indeholder hvid ler, ricinusolie og æterisk olie fra mynte.

Pris 235 DKK 
250 ml.
Neroli Freshener
En balancerende ansigts skintonic til alle hudtyper, inklusive sart hud. Denne skintonic bruges efter et renseprodukt og forbereder huden til efterfølgende produkter, ved at neutralisere kalken i vandet og virker let poresammentrækkende. Neroli er lavet af blomster fra Pomeran-træet. De varierende jord- og vejrforhold betyder, at produktets farve og duft kan variere lidt. Neroli Freshener indeholder også probiotiske mælkesyrebakterier, der holder din hud sund og fuld af glans.
Pris 249 DKK
250 ml.
Lemon Freshener
En rensende og fugtgivende skintonic med Lemon og Aloe Vera til kombineret hud og fedtet hud. Denne skintonic bruges efter et renseprodukt og forbereder huden til efterfølgende produkter, ved at neutralisere kalken i vandet og virker let poresammen-trækkende. Indeholder citronfrugtvand, mineralsalte og sporstoffer. Lemon Freshener indeholder også probiotiske mælkesyrebakterier, der holder din hud sund og fuld af glans.
Pris 249 DKK
250 ml.

PEELING

AHA & Jojoba Peeling
En mekanisk/frygtsyre scrub til ansigtet for alle hudtyper. Kombinationen af naturlig mælkesyre (AHA) fra sukkerroer og små kerner, der er ekstraheret fra Jojoba, forhindrer hudorme og acne, samtidig med den fornyer glansen og modvirker pigmentpletter. AHA & Jojoba Peeling fjerne døde hudceller uden at irritere huden. Mælkesyren forhindrer ophobning af Melanin i huden og har en blegende effekt på pigmentpletter.
Pris 149 DKK
100 ml.
Papaya Peeling
En enzymscrub til ansigtet, der passer til alle hudtyper, selv den mest følsomme hud. Papaya Peeling indeholder Papain, et ekstrakt af papaya, der forsigtigt opløser døde hudceller og forhindrer hudorme, uden at påvirke den underliggende hud.
Pris 170 DKK
100 ml.

ANSIGTSCREME

Face Dream
En blid ansigtscreme til både dag og nat, med essentiel lavendelolie og calendula. Det er den fedeste ansigtscreme i sortiment til meget tør hud. Det lindrer og beroligerer, samt gør huden mere modstandsdygtig.
Pris 349 DKK
100 ml.
Face Protection
med lavendel olie og kamilleekstrakt er en blid og blødgørende ansigtscreme til tør og sart hud, kan bruges både dag og nat. Cremen giver både fedt og fugtighed, og sammensætningen af ​​ingredienser har beroligende og antiinflammatoriske egenskaber, der beroliger og dæmper rød irriteret hud.
Kamille og lavendel er medicinske planter med gamle forfædre, der giver cremen sin milde duft. Koldpresset jojobaolie, som er en af ​​hovedbestanddelene, har en unik sammensætning af fedtsyrer, der binder hudens fugtighed og styrker hudens beskyttende barriere.
Bivoks og sheasmør er fast plantefedt, der virker beskyttende, blødgørende og beroligende for irriteret hud. Bivoks indeholder propolis og er antiseptisk. Sheasmør beskytter huden mod dehydrering, hvilket er godt til eksem. Squalane af olivenolie forbedrer celledelingen i huden og er både fugtighedsbevarende og afbalanceret.
Pris 399 DKK
100 ml.
Face Lotion More
er en fugtgivende lotion til moden hud (ca. 40+). Ekstrakter fra rødkløver og æteriske olier fra Rose og Bergamotte giver huden dens elasticitet
I rødkløver findes isoflavoner, der gengiver aldrende hud elasticitet og normaliserer fugtbalancen. Undersøgelser har vist, at når rødkløverekstrakt påføres huden, stimuleres cellefornyelsen igen. Huden bliver sundere og glattere. Rødkløverekstrakt gør Face Lotion More lidt mørkere i farven end andre cremer. Agurkolie øger iltoptagelsen og modstanden i cellerne og forhindrer tør hud. Rosehip frøolie hjælper huden med at regenerere. Rose Otto er olie destilleret fra rosenblomster. Det hjælper hudcellerne med at regenerere og øger fugtoptagelsen i huden.
Pris 399 DKK
100 ml.

KROP & HÅR

Body & Massage Oil Relaxing
er en beroligende og afslappende kropsolie med lavendel. Perfekt, når du har problemer med at sove eller bare ønsker at gå ned i gear. Den tynde, fine olie optages let gennem huden og er super af bruge på kloppen efter et varmt bad. Body & Massage Oil Relaxing indeholder blandt andet E-vitamin, der blødgør huden og modvirker tør hud. Rosmarinantioxidant bruges i stedet for syntetiske antioxidanter (BHA og BHT), som er giftige for organismer, der lever i vand.

Bland din egen massageolie:
Body & Massage Oil Relaxing kan bruges som base, hvis du vil tilføje flere essentielle olier til at skabe din egen massageolie. Da lavendelolie er blid nok til at blive anvendt ufortyndet på huden, er det også muligt at tilføje mere af det, hvis det ønskes.

Bade olie:
Hæld 5 ml Body & Massage Oil Afslapning i badevandet til et beroligende og afslappende bad.
Pris 160 DKK
250 ml.
Body Lotion Beautiful
er en beroligende, fugtgivende lotion med en blid og frisk duft til alle hudtyper. Kombinationen af planteolier, vitaminer og mælkesyre (AHA) hjælper huden med at opretholde en god fugtigheds- og fedtbalance. Vi bruger mælkesyre fra sukkerroer og sheasmør fra vildtvoksende sheatræer. Æteriske olier af citron, bergamotte, orange og kardemomme gør din hud blød og duftende. Citronolie styrker blodkarene. Bergamotte olie lindrer eksem og psoriasis. Orange olie er forfriskende og rensende. Kardemomme er stimulerende. Da ingredienserne varierer fra årstid til årstid, kan duft og tekstur variere.
Pris 299 DKK
500 ml.
Salt Scrub Energy
er en oliebaseret, og meget effektiv kropspeeling. Den indeholder en lækker kombination af havsalt, vegetabilske olier og æteriske olier, der giver en forfriskende duft. Saltkornene peeler effektivt huden på kroppen, så den bliver  blød og smidig.
Pris 220 DKK
200 ml.
Hair Conditioner Energy
er en fugtgivende balsam med Jojoba-olie til både behandlet og naturligt hår. Den glatter håret og gør det blødere og mere blankt ved at udjævne overfladen på hårene. Rosmarin virker forfriskende. Lavendel er mild og beroligende. Citrongræs binder fugt i håret og vi.
Pris 249 DKK
500 ml.
Hair & Body Shampoo Rosemary
er en mild, nærende shampoo og frisk brusebadsgelé i en. Æterisk olie af rosmarin giver en frisk duft og virker rensende og afbalanceret i hovedbunden. Den kan bruges dagligt til at vaske hår og krop i. De mildt rensende ingredienser kommer hovedsageligt fra kokosnød og majs som bevarer hudens naturlige, beskyttende hudoverflade. Derfor tørrer produktet ikke hud og hård, i modsætning til almindelig sæbe.
Pris 249 DKK
500 ml.
Hair & Body Shampoo Beautiful
er en skånsom, nærende shampoo og frisk brusebadsgelé i en. Produktet afhjælper tørt, mat og livløst hår og giver en vidunderlig duft af citron, bergamotte, orange og kardemomme. Hår & kropshampoo kan bruges dagligt til at vaske hår og krop i. De milde, rensende ingredienser kommer fra kokosnød og majs og bevarer hudens naturlige, overflade. Derfor tørrer produktet ikke hud og hår ud, som i modsætning til almindelig sæbe.
Pris 249 DKK
500 ml.
Hair & body shampoo lemongrass
er mild en shampoo og frisk brusebads gelé i en. Produktet indeholder essential citrongræs olie, der fungerer som en fugtighedscreme og er især god til tørt, gråt og mat hår. Citrongræsolien renser og fugter i hovedbunden.
Hår og kropshampooen kan bruges dagligt til at vaske hår og krop. De milde, rensende ingredienser kommer fra kokosnød og majs og bevarer hudens naturlige beskyttende hud barierer. Produktet i er modsætning til almindelig sæbe, ikke udtørrende.
Pris 249 DKK
500 ml.
Vinderen af Organic Beauty Awards 2019: Årets kropsolie!
Royal Body Oil
er en luksuriøs kropsolie mod ældning med Havtorn og forførende æteriske olier af neroli, patschuli og rosemarin, der tilsammen giver en dejlig duft. Royal Body Oil understøtter hudens egen beskyttende funktion og gør din krop fløjlsagtig. Velegnet til graviditet både som kropsolie og intim olie.
Royal Body Oil er tynd i tekstur. Det absorberes relativt hurtigt af huden, selvom den indeholder federe olier end ansigtsolier.
Havtornsolie er rig på antioxidanter, fedtsyrer og vitamin C og har fordelagtige egenskaber i tilfælde af slimhinder og hudskader. Kliniske studier har vist, at Havtorn-olie fremskynder og fremmer heling af huden i tilfælde af forbrændinger og atopisk eksem.
Pris 199 DKK
125 ml.
Liquid soap lemongrass
Flydende håndsæbe med citrongræs. De milde, rensende ingredienser i kokosnød og majs bevarer hudens naturlige, beskyttende overflade. Æterisk olie af citrongræs tilføjer en forfriskende duft. Basen i Liquid Soap er den samme som i vores Hair & Body Shampoo, men omarbejdet til at passe perfekt som en håndsæbe.
Pris 149 DKK
500 ml.

 

Modtag de første nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder og gode tilbud